ASUS R9 270X probléma?
Intel i5 4670K
8GB 1600MHz ram
ASUS H87 PRO
Ez elég érdekes.
a Kijlző beállításoknál (játékon belül) a Textúrák-at állítsd High ra és az élsimítást FXAA-ra és így próbáld ha így semjó akkor ötletem sincs de nemhiszem hogy a kártyád a hibás.
Valamivel jobb, de akkor sem hiszem, hogy így kéne mennie.. na sebaj köszönöm a válaszokat azért!
ui.: mennyire számít a operációs rendszer eredetisége? (win 8.1 és nem túl eredeti :'D )
Nemgáz mert énis ugyan ezzel a rendszerrel nyomom. épp úgy nem legális.
sem a játék. amúgy nem tudom hogy neked eredeti-e de elvileg van hozzá hotfix is lehet hogy az megoldaná.
De VGA-nál ilyen hibával nem találkoztam meg nem is hallottam ilyenről hogy azért produkálna egy játék alacsony FPS-t mert rossz a kártya.
Én inkább szoftveres hibára gondolok lehet hogy a játékkal van a baj lehet hogy a rendszerrel esetleg BIOS vagy UEFI beállítással bár ez nem túl valószínű.
De én megnézném a hotfixet a játékhoz illetve ezt a drivert kéne föltenni (ha nem ez van): [link]
Annyi a külömbség hogy AMD konigom vanmeg a kártyám MSI R9 270X de nálam 1920x1080 ban tud 60FPS-t High beállításokkal
tehátezen a felbontáson valóban kéne tudnia 100 FPS-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!