Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Frissen vásárolt fejhallgatóm...

Frissen vásárolt fejhallgatóm mikrofonját nem veszi a gép. A Windowsban mutatja, hogy van hang, de pl megnéztem úgy is, hogy felveszek egy videót, abban viszont nem hallatszik. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Razer Kraken 7.1 fejhallgató, már azt is megpróbáltam, hogy a synapseben a mikrofon érzékenységet teljesen nullára, vagy 100-ra tolom de nem jó sehogy. :/

2014. jún. 17. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is próbáld ki, hogy be van kapcsolva minden, felerősíted a hangszórót a gépen maxra, dumálsz a mikrofonba, füllhallgatót kihúzni, csak mikrofon kell!

Ha ezek meg vannak és hallod ilyenkor a hangszórón a hangod, utána nézd meg, lehet, hogy a program hibás.

Remélem tudtam segíteni! :)

2014. jún. 17. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
A program biztos nem, mivel több videót is néztem, nekik jó volt, a fejhallgató amúgy USB-s szóval nem igazán tudom megcsinálni, hogy csak az egyik legyen bedugva, de azért köszi a segítséget. :D
2014. jún. 17. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mégis a Razer Synapse nincs jól állítva?

Ebben a cikkben elég részletesen foglalkoznak vele:

[link]

2014. jún. 17. 16:07
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

"felveszek egy videót, abban viszont nem hallatszik."

A programban amivel felveszel, be van állítva, hogy felvételhez melyik hangeszközt használja?!

Driver fel van telepítve hozzá (Razer Synapse 2.0)?

[link]

Nézd meg a telepített hangeszközök között és nézd meg azt is hogy a windows hangbeállításokban jók-e a beállításai!

2014. jún. 17. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:

3.: Az alapján a teszt alapján állítottam be.

4.: Igen, igen és igen.

2014. jún. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!