UPC-s kábelnetet ha wifivel akarom használni, akkor csak veszek hozzá egy wifis router és menni fog?
igen, meg lehet osztani, nálunk is így van. ne felejtsd el azonban levédeni a hálózatot.
csak ha vmi gáz van a nettel akkor ha hívod az ügyfélszolgálatot előtte húzd le a routerről mert akkor nem látják a saját modemjüket és nem tudnak segíteni. meg amúgy is úgy viselkednek azzal aki routert használ mintha lopná a netet... hogy mindig a router a hibás. sz*rházi 1 bagázs, de náluk gyorsabb nincs a környéken sajna ezért van nekünk is upc.
Köszi a válaszokat!
Megosztani olyan értelembe, hogy több gépen használnám a netet egyszerre, nem fogom tudni szerintem, mert olyan az előfizetésem, hogy minden gépet be kell regisztrálni, amivel csatlakozok és egyszerre csak egyet enged.
Igazából csak arra kellene a wifi, hogy a lakásban mindenhol tudjam használni a netet a laptopommal átkábelezés nélkül.
Bár a laptopomat nem nevezném újabb típusúnak, már kb. 4-5 éves, van benne wifi kártya. Már használtam is vele így netet, csak nem itthon.
Oké, köszi. :) Még egyelőre a routert se vettem meg, gondoltam előtte megkérdezem ezt.
17:46, mondasz valamit! :) Ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!