Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linksys (Tomato) router...

Linksys (Tomato) router resetelését hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve működik rendben, 2 gép kábelen+ 1 laptop WiFi-n. A laptopomra uj windózt szeretnék telepíteni de a WiFi jelszót valszeg elfelejtettem mert nem fogadja, nem tudok belépni. A Tomato-val felül van írva. Így kénytelen vagyok a Norton Ghost restore-val a régi op-t visszarakni. Akkor be tudok lépni, úgy lett Ghost-olva.

Azért kérdem a resetelést mert sok eltérőt olvastam a neten. Köszönöm előre is a segítséget

2011. nov. 1. 13:40
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Nem kell resetelni! A router Webes felületére belépve megtalálod a Wi-Fi jelszavad. De még annál is egyszerűbb, ha a laptopodon futtatod ezt a progit, ami kiírja a jelszavadat:

[link]

2011. nov. 1. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tájékoztatást!

A Webes felületen találtam egy 6 számjegyes jelszót de a laptopról felhasználót és jelszót is kért. A progi egyébként megvan, csak még nem használtam. Most végre hasznosíthatom. Köszi még egyszer!

2011. nov. 1. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
egyébként a reset magán a routeren van, egy nagyon kicsi gomb
2011. nov. 5. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Ismerem a reset gombot, annyira béna nem vagyok. Mint említettem a Web-es felülete Tomato-ra le lett cserélve. Ebből kifolyólag egy kissé megváltozott a kezelése is. Fórumokon egymásnak ellentmondó tanácsokat adtak, nem szeretnék router nélkül maradni.
2011. nov. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!