Linksys (Tomato) router resetelését hogyan kell csinálni?
Kb 3 éve működik rendben, 2 gép kábelen+ 1 laptop WiFi-n. A laptopomra uj windózt szeretnék telepíteni de a WiFi jelszót valszeg elfelejtettem mert nem fogadja, nem tudok belépni. A Tomato-val felül van írva. Így kénytelen vagyok a Norton Ghost restore-val a régi op-t visszarakni. Akkor be tudok lépni, úgy lett Ghost-olva.
Azért kérdem a resetelést mert sok eltérőt olvastam a neten. Köszönöm előre is a segítséget
Nem kell resetelni! A router Webes felületére belépve megtalálod a Wi-Fi jelszavad. De még annál is egyszerűbb, ha a laptopodon futtatod ezt a progit, ami kiírja a jelszavadat:
Nagyon köszönöm a tájékoztatást!
A Webes felületen találtam egy 6 számjegyes jelszót de a laptopról felhasználót és jelszót is kért. A progi egyébként megvan, csak még nem használtam. Most végre hasznosíthatom. Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!