Miért ajánlja itt mindenki a Bitfenix Merc Alpha házat?
A ronda az szubjektív.
Kb ez a legolcsóbb ház amibe építenék gépet. Szerintem nem ronda, és az olcsóbb házakkal ellentétben 165mm-es CPU hűtő, és 32mm-es videókártya fér bele.
A képek alapján nem tűnik rossznak a szellőzése és nem is csúnya! Az USB3 nélkül el lehet lenni vagy lehet tenni a floppy helyére USB3 panelt, ha nagyon kell, Tágas elfér benne sok minden, az ára nem vészes!
Amúgy azzal sem találkoztam, hogy itt mindenki ezt ajánlaná...biztos olvashattad már több alkalommal, de a mindenki/mindig ezt ajánlja azért túlzás. Elés sokszor találkoztam az ajánlatok között pl Sharkoon Vaya házakkal vagy olcsó gépeknél egyszerűbb megoldásokkal is.
Szerintem viszont elég jónak tűnik. Ha jól megnézed, akkor két ventit is lehet a tetejébe tenni, valamint az oldalán is tud szellőzni.
Az igaz, hogy elég minimalista, de szerintem jól néz ki, szép és letisztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!