Miért ajánlja mindenki az Intel Haswellt?
Nem azt mondom, hogy AMD kéne, sőt.
Csak jön a Broadwell, amire inkább megéri várni.
Sőt, jobban megérné várni a Skylakere, esetleg a Cannonlakere.
Addig még lehet az AMD is alkot valamit.
Aki meg játszani akar, annak biztos nincs rossz procija a régi gépében sem, van min. 4 GB RAM-ja, a VGA-t könnyen le tudja cserélni, aztán várni és gyűjteni egy jó konfigra, ami legjobb esetben a Cannonlake utáni, amit még nem ismerünk.
De legalább a DDR4 miatt megéri ezekre várni. Tudtommal a Broadwell még nem, de a Skylake már támogatni fogja, egy év alatt össze lehet gyűjteni a pénzt egy faja kis DDR4-es, 4 magos procis és valószínűleg PCI-e 4.0-s gépre (esetleg SATA 3.2 és USB 3.1).
Lehet addig a DVD is idejét múlja, és a Blu-ray meghajtók ára lejjebb megy, bár ez elég opcionális, hogy kinek van erre igénye.
Mert jó, és van aki most akar gépet, nem fél év múlva.
Én is ilyesmi hibába estem, bár nem tehettem mást, amikor megrendeltem 5 hónapja h87-es lappal a konfigomat. Persze, akkor még mindenki csak h87-et és z87-et vett, nem is lehetett kapni a 97-es chipsetű lapokat. Szóval most ittvagyok a jó kis konfigommal, de később, ha le szeretném cserélni az i5 4670-et, akkor vehetek új lapot is O.O Mondjuk ez még nem most fog bekövetkezni, de azért bánt egy kicsit a dolog.
Azért mert ezek jelenlegi legfejlettebb kapható asztali processzorok.
Broadwell 2015 2. negyedévére várható.
"Aki meg játszani akar, annak biztos nincs rossz procija a régi gépében sem, van min. 4 GB RAM-ja, a VGA-t könnyen le tudja cserélni, aztán várni és gyűjteni egy jó konfigra, ami legjobb esetben a Cannonlake utáni, amit még nem ismerünk. "
Az egy dolog,hogy valaki játszani akar, és más dolog, hogy mennyi pénze van/volt.
Nem látod, hogy hányan akarnak itt 10000-ért "gamer" gépeket venni?
Valószínűleg régi gépük se volt drágább.
Cannonlake 2016-2017-re van ígérve
Akinek jó gép kell, az gyűjtsön és várjon, elsősorban a fejlesztést szem előtt tartva.
Egyébként miért nem lesznek jó a Broadwellnek a H97 alatti lapok? Nem fognak kihozni új chipsetekkel ellátott olcsó alaplapokat a Broadwellhez? Mert nem hiszem, hogy mindenki kiadna 20+ ezret az alaplapért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!