Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szólja le mindenki az...

Miért szólja le mindenki az Intel processzorokat és az Nvidia videokártyákat?

Figyelt kérdés
Mert egy csomóan azt mondják, hogy jáj, az milyen sz.ar, vegyél AMD-t, meg ATI-t...MIÉRT?
2010. febr. 14. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Mer az AMD meg az Ati jóval olcsóbb és mindenkinek az a jó amire tellik és van neki.

Viszont játékra tényleg jobbak és az ati stabilabb.

2010. febr. 14. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én intel párti vagyok, max azért vennék amd-ati párost, mert úgy, ahogy az előző írta, olcsóbb...
2010. febr. 14. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, de nincs igazuk. Nekem pl. kétszer is volt AMD processzorom, de állandóan kisült, meg nem tetszett neki a videokártyám, stb. Az Ati meg nem veheti fel a versenyt egy jó Nvidia processzorral...nézd meg az árakat, ember...
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Én speciel nem vennék AMD-t meg ATi-t mert szerintem az Intel bizonyos processzorai jobban teljesítenek mint az AMD, a Corel valamelyik ATi grafikus kártyával nem is tud együtt működni. De én modellezek, tervezek a számítógépen, játékra meg ott a Super Nintendo ;). Nyilván aki játszik annak megint másra kell. Manapság a számítógépen a legtöbben csak a pôcsüket verik a játékokkal, ezért a többes, általános megítélés.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizony ... AMD sokkal olcsóbb azonos teljesítmény mellett, persze Intelnek vannak olyan erős processzorjai is, amelyek még a legjobb AMD-nél is nagyobb teljesítményűek ... csak míg a legizmosabb AMD processzor 46 ezer forint, addig a legizmosabb Intelek, amelyek jobbak ennél az AMD processzornál 130 ezer forintTÓL kezdődnek!

nVidia meg manapság szimplán drágább mint az ATI, ugyanolyan teljesítmény mellett!

2010. febr. 14. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerű.. Mert az AMD és az ATI jobb ;) Ahogy az elöttem szolo is mondta az Ati stabilabb, az AMD nek pedig jobb az ár/teljesítmény mutatója. És sztem megízhatóbb is. továbbá az AMD-s AM3-as foglalatú alaplapokba lehet majd jobb procikat is kapni, míg az Intel Lga 775-ösét kezdik kivonni a forgalomból.
2010. febr. 14. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Már játékra sem jobbak az AMD procik.... Ami még igaz: olcsóbbak, mint az Intel. Viszont fejlesztésben még mindig az Intel van elöl. Stabilitásban nem fogja utólérni az AMD az Intelt, amíg nem saját chipsetet gyárt a processzorához. Most az a furcsa helyzet van, hogy az AMD procikhoz a legjobb chipsetet az NVidia gyártja, aki riválisa az AMD-nek, mert az ATI videokártya gyártó is az AMD tulajdona :)

Részemről játékra is: INTEL+ATI. Ha nem, akkor inkább INTEL+NVIDIA, mint AMD+ATI :)

2010. febr. 14. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

"Már játékra sem jobbak az AMD procik."

Felteszek neked egy kérdést: van 35E Ft-od processzorra. Ebből vehetsz egy Phenomot, amelyik legalább 10 fps-sel többet tud az ugyanennyibe kerülő Intelnél, szinte bármelyik játékban.

Akkor most melyikkel jártál jobban?

2010. febr. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!