Jó beruházás volt a GTX 660 videókártya?
Figyelt kérdés
Holnap érkezik a vga,egy FX 6300 és 8GB ram mellé(húzva vannak).
Arra lennék kíváncsi,hogy előreláthatóan jó választás volt-e a kártya,fognak-e legalább high beállításokon futni a kijövő játékok? (FullHD felbontásban játszom)
Az Ati kártyákkal való összehasonlítást legyetek szívesek mellőzni mert mindenképp nvidia-t akartam.Esetleg akinek ilyen kártyája van írna pár mondatot,hogy mit tapasztalt,meg van-e elégedve? Köszönöm előre is a válaszokat.
2014. jún. 9. 12:52
2/8 A kérdező kommentje:
42-ért vettem,de igazából a teljesítményre voltam kíváncsi nem az árára,amúgy teljesen új 3 év garanciával.
2014. jún. 9. 12:58
3/8 anonim válasza:
Talán a Dead Rising 3-hoz kevés lesz.
4/8 anonim válasza:
Annyiért már R7 265-öt vehettél volna.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Ennyiért R7 265. Nem Ati hanem AMD.
7/8 anonim válasza:
A dead rising 3 egy optimalizálatlan shit. Vicc, hogy mi az ajánlott gépigén, komolyan.. Most vettem a gépem 5 hónapja, de épphogy erősebb valamivel az ajánlott gépigénynél.
8/8 anonim válasza:
hiába nem akarsz hallani AMD (!) kártyákkal való összehasonlítást, akkor sem volt jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!