Jó beruházás lenne egy GTX 780Ti? Mennyi ideig lenne elég ez a VGA? 1-2 évig vinne mindent FullHD Ultrán?
Figyelt kérdés
Vagy hogy lenne célszerű VGA-t vásárolnom?2013. nov. 25. 23:36
1/15 Osynho válasza:
A csúcs vga-kon lehet a legtöbbet bukni. Én max egy R9 290-et vennék, ha lenne rá pénzem, de már egy gtx770/280X elég.
2/15 A kérdező kommentje:
Aha értelek. Tehát akkor nem érné meg semmiképp? Azért a legolcsóbb 185 és elég sok pénz..
2013. nov. 25. 23:43
3/15 anonim válasza:
Hát egy igen drága vga-ról lévén szó, igen csak számítani lehet rá, hogy 2 évig nem kell piszkálni, de valószínű még utána is bőven elég lesz. Az, hogy kinek mi éri meg, egyéni ízlés kérdése, jelenleg egy 270X is elegendő minden játékhoz fullHD ultrára, csak ez harmad annyiba kerül, mindenkinek egyéni ízlés kérdése, hogy hogyan éri meg vagy mi a célszerű. Teljesítményéhez képest jó árban van a 780-as.
4/15 A kérdező kommentje:
Hát jaja... teszteket nézve szinte minden hol több 10 fps-sel vezet...
2013. nov. 25. 23:46
5/15 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor megéri, ha nekem lenne pénzem ennyi és nem fájna az irigy lelkemnek az a 180k, mert egy hónapban a 4x-esét keresem, akkor habozás nélkül megvenném.
6/15 anonim válasza:
Várj egy kicsit, hogy kiderüljön, mennyire lesz jó ez a mantle api.
7/15 A kérdező kommentje:
Hát erősen gondolkodom rajta mert a gép többi része is több mint 250k...:/
2013. nov. 25. 23:53
8/15 anonim válasza:
Igen, érdemes lenne ilyen vga vásárlása előtt várni, hogy a mantle api-ből mit tudnak kihozni, lesz e érezhető előnye a radeon tulajoknak a zöldekkel szemben, vagy csak elmondják, hogy na, ez mantle api-t használ, de az nvidiák is ugyanazt tudják a játékban, akkor meg minek a felhajtás.
Én egyedi hűtésű 290 fölé nem mennék vga-ban, fullHD-ra bőven elég lesz sokáig az is.
9/15 Osynho válasza:
110e egy R9 290. És 20-25%-kal lassabb csak, tehát bőven elég mindenre és még húzhatod is.
10/15 A kérdező kommentje:
Értem értem:)
Mondjuk azt mondják Crysis 3 ami nagyon VGA igényes meg a Bioshock talán.. na én ezekkel nem játszanék sose, előző részei se érdekeltek.
Ami érdekelne: Fifa 14, PES 13-14, BF 3-4, Batman részek, Assassin's Creed 4, COD Ghosts, NFS, F1 2013, meg majd a Watch Dogs és GTA V.
Ezekre milyen lap+proci+vga kellene?
2013. nov. 26. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!