Valaki elmagyarázná a proci vga arányokat?
Figyelt kérdés
Szóval több kérdésben is láttám már hogy szó volt a proci vga limitről. Páran irták is hogy ez a proci viszafogná a vga-t de olyat is irtak (nem nekem) hogy full hd-ban viszont nem. Akkor ez úgy műkődik hogy pl. egy intel g3420 egy hd 7870-et sima hd felbontásban viszzafogna de full hd-ban nem mert akkor a vga-é a főszerep. Tehát ez igy mükődik? És az 1gb-os vagy a 2 gb-os videokártya alkalmasabb full hd-ra?2014. jún. 9. 00:09
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nagyobb felbontáson a VGA dolgozik jobban. Tudtommal a 2GB jobb FullHD-ra, de nem feltétlen kell.
2/2 anonim válasza:
Az előző válaszoló jól írta. Full HD-ra már ajánlott a 2gb memóriával rendelkező videókártya, azonban NEM ez a legfontosabb szempont. HD 5450-esből is van 2gb-os és R9 280X-ből is. Az utóbbi kb 20-szor erősebb az előbbiénél (habár a fogyasztása is kb 10-15-ször annyi)
Ha megteheted 2gb-osat vegyél, kb az R7 260x és a 650 Ti-től felfelé Full HD-ban az újabb játékokban már ki tudják használni a videókártyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!