Mivel tuningoljam a gépemet?
CPU: i3-3220 3.3GHz
GPU: HD6670 2GB DDR3
HDD: 500GB
A tápot azt nem tudom válószínűleg 500-550w, de inkább 500.
Én már terveztem egy r9 280x tdfd 3gb videókártyát, de lehet, hogy az még kevés.

Figyelj kérdező!
1. Az i3as proci neked soha a budos eletbe nem fogja 100% osan kihajtani az r9 280X.
2. Ha végsősoron egy gamer pct akarsz csinálni akkor teljesen fölösleges az i7. Gamer pc az i5 mivel az i5 es az i7 kozott jatekban 1-2% kulonbseg van. Igy tehát folos az a +30k. Ha procit veszel akkor i5!!
3. A tápot igenis meg kell nézned elötte mert ha egy szar pl: hkc codgen stb. és már megvetted a vgat akkor rakotod utana mehet is a kukaba. Elöször is vegyél egy normális tápot mielőtt rákötnéd a vgat. Plusz az is lehet hogy szimplan kicsi benne a táp pl honnan tudod h 500-550W hogyha meg se nézted és nem is tudsz róla? Lehet hogy belehánytak egy 300W os hkc tapot na az az a tap amire rakotod a vgat es mehet az egesz gep kukaba...
Onnét veszem, hogy ami most van benne vga ahhoz kell 450w os táp
akkor gondolom, hogy beleraktak egy legalább 500w ost.
De ezzel a procival meg az r9 el melyik játték milyen beállításokkal menne (lehetőleg
csak új játékokat mondjatok), ja meg ez a táp jó : Chieftec GPS-700A8 700W

A COD Ghosts az most is megy fullon akkor miért ne menne az r9+i3 mal fullon?
Ja amúgy tegnap elindítottam a gépemen a cod 4 mw t és kékhalálozott
ezt írta ki: DRIVER_IRQL_NOT_LESSON_OR_EQUAL, kicsit lejebb: buffering phisical memori to disk:100 mi lehet a baja, mert már egyszer volt ijen phisical memori.... es ramot kellett benne cserélni csak most ott van az a DRIVER.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!