ASUS GTX 780 oc vagy R9 290x?
Szerintetek melyik az erősebb?
Mert én úgy tudom,az AMD szeret a számokkal dobálózni,de nem stabilak?pl fx cpu-k,vagy AMD vga driverek?
140.000ft om van a vga-ra és nem tudok dönteni.
290x is pont 140,asus 780 oc is.
cpu i7 4770K lesz mellé az már biztos.
olvasd el kérlek első oldalon leírják a lényeget:)
driver problémák voltak nállam is,AMD vga-m volt egy.
És több mint 1 hónapot vártam mire jött javítás,addig játék közben fekete csíkok jelentek meg..
ASUS R9 290X DirectCU II OC
Az AMD tavaly október végén bejelentett legújabb, Radeon R9 290X típusú csúcs videokártyájával átvette a leggyorsabb megoldásnak járó címet, igaz, az NVIDIA az alig pár nappal később bevetett GeForce GTX 780 Ti nevű újdonsággal sikeresen visszavágott, így most meglehetősen szoros az állás az élmezőnyben. A korábban nálunk járt referencia R9 290X kétségkívül leggyengébb pontja a hűtés, mely amellett, hogy viszonylag hangos, sok esetben a GPU-t sem tudja megfelelően lehűteni. Utóbbi okán a központi egység bizonyos esetekben nem tudja elérni a maximális órajelet, ami negatív hatással van a számítási teljesítményre. Szerencsére az egyes gyártóknak most is lehetőségük nyílt saját tervezésű megoldásokkal előállni, amivel leragaszthatták az R9 290X Achilles-sarkát, így a türelmesebb vásárolók számára bővült a paletta.
erre..
" ami teljesen külön "részleg", nincs köze a CPU-khoz."
Ez nem így működik.
itt magyarul is utána tudsz olvasni:
Mondjuk ha 780 van a kérdésben, a 780 Ti nem teljesen mind1?
akkor olvasok:) köszönöm a segítőkészségeteket.
lehet még egy kérdésem? korotok eláruljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!