1 2 3 kérdése:
Videokártya hiba vagy alaplap hiba?
Figyelt kérdés
Van egy Gainward 8400gs típusú videokártyám és egy asus m2n mx típusú alaplapom amiben van egy integrált videokártya is. Az lenne a probléma, hogy amikor berakom a videokártyát nem ad jelet a monitornak a gép megy de a monitorba nem megy a jel de amikor integrált videokártyával megy akkor van jel. Plusz ha bent van a videokártya az alaplapban és integrálttal akarom indítani akkor se ad jelet. Ez miért lehet? Hogy oldjam meg?2014. jún. 6. 13:51
1/5 Tengor válasza:
Másik gépben jó a kártya? Táp megfelelő?
2/5 A kérdező kommentje:
A kérdésedre: Igen elvittem egy számítástechnikai boltba ott megnézték és nekik ment a videokártya.
+ amit kihagytam véletlenül, hogy amikor megkaptam a videokártyát akkor ment vele a gép de rá 1 hónapra már nem
De a videokártyával nem lehet gond mert a boltban nem volt semmi baja.
2014. jún. 6. 13:53
3/5 Tengor válasza:
Akkor alaplap vagy táp hiba lehet.
Utóbbit tartom valószínűbbnek.
4/5 A kérdező kommentje:
ahh szupeer :/
azért köszi megy a zöld :)
2014. jún. 6. 14:10
5/5 Tengor válasza:
Ennek örülök, bár nekem nem úgy tűnik, hogy kiderült valami, de hát te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!