Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit raknátok egy fx 8320 mellé?

Mit raknátok egy fx 8320 mellé?

Figyelt kérdés

Én 8 gb ramra gondoltam és nekem böven elég 1 tb merevlemez de ezen kívül tik mit raknátok bele ?videokártyát 40 ezer alatt meg szeretném úszni . Az alaplap pedig egy egyszerü AMD3 akármilyen jó . nekem sajnos csak 350 wattos tápom van és nem is szeretném ha a gépem sokat fogyasztana.

A választ nagyon szépen köszönöm

2014. jún. 3. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha 350 wattos tápod van ne AMD-t vegyél.

Meg ha 40k alatt akarsz videokártyát akkor miért ilyen procit raksz bele? Bőven elég egy Haswell Pentium (később i5). És akkor vehetsz mellé R9 270X-et is.

2014. jún. 3. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Világosítson fel valaki . Úgye az fx 8320 125 wattot az énáltalam kiszemelt de tudom nem összeillő gtx 750 ti 2 bg ddr5 60 wattot a merelvelez legdurvabb esetbe 20 wattot a memoria is 20 wattot valamit a biztonsag kedveért szamoljunk hozzá úgy 30 wattot . Az összesen 255 watt ami 95 wattal lemarad a kapacitáshoz képest . Vagy ez nem ilyen egyszerű . Kérem szépen ezt valaki mondja el nekem .
2014. jún. 3. 18:15
 3/7 halalfalo ***** válasza:

A tápoknál nem a ráírt teljesítményt kell nézni, hanem a

12V-os ág/ágak teljesítményét. Egy jó minőségű 350W-os táp 310W körül ad le a 12V-os ágán. Rossz minőségű tápokban nemhogy nincs védelem, de vannak olyan 350W-os modellek, amik 200W-ot sem tudnak leadni.

És nem éri meg egy 40 ezres videókártya ilyen proci mellé.

2014. jún. 3. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok:

Arra céloztam hogy nem mind1 milyen a tápod. Lehet kínai vacak is, de lehet jó is. Szóval arra lennénk kíváncsiak hogy pontosan milyen típusu a tápod?

2014. jún. 3. 18:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Megnézem. De matematikailag ez működik? Úgy értem ha játszom nem fogyaszthat semmi többet mint amennyi rá van írva ?
2014. jún. 3. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A +12V ág dönti el, egyébként ez a fogyasztási érték max ún. stressztesztnél jön ki, de ott se biztos, mert ezek csoportok, van mondjuk egy 100 wattos csoport, akkor ha 105 wattot fogyaszz, akkor is a magasabb csoportban lesz, nem tudom, hogy ez VGA-nál hogy van, prociknál így megy.
2014. jún. 3. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

VGA-nal nincs TDP csoport.

Ahogy(ez nem neked megy) a minőség nem egyenlő a 12V-on való erősséggel.

2014. jún. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!