Mit raknátok egy fx 8320 mellé?
Én 8 gb ramra gondoltam és nekem böven elég 1 tb merevlemez de ezen kívül tik mit raknátok bele ?videokártyát 40 ezer alatt meg szeretném úszni . Az alaplap pedig egy egyszerü AMD3 akármilyen jó . nekem sajnos csak 350 wattos tápom van és nem is szeretném ha a gépem sokat fogyasztana.
A választ nagyon szépen köszönöm
Ha 350 wattos tápod van ne AMD-t vegyél.
Meg ha 40k alatt akarsz videokártyát akkor miért ilyen procit raksz bele? Bőven elég egy Haswell Pentium (később i5). És akkor vehetsz mellé R9 270X-et is.
A tápoknál nem a ráírt teljesítményt kell nézni, hanem a
12V-os ág/ágak teljesítményét. Egy jó minőségű 350W-os táp 310W körül ad le a 12V-os ágán. Rossz minőségű tápokban nemhogy nincs védelem, de vannak olyan 350W-os modellek, amik 200W-ot sem tudnak leadni.
És nem éri meg egy 40 ezres videókártya ilyen proci mellé.
#1-es vagyok:
Arra céloztam hogy nem mind1 milyen a tápod. Lehet kínai vacak is, de lehet jó is. Szóval arra lennénk kíváncsiak hogy pontosan milyen típusu a tápod?
VGA-nal nincs TDP csoport.
Ahogy(ez nem neked megy) a minőség nem egyenlő a 12V-on való erősséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!