Közös szoba? Kiságyat és a gyerekágyat raknátok egymás mellé?
Akárhogy akarom variálni a szobát,sehogy nem jó,csak ha a kiságy és a gyereágy egymás mellett vannak, mármint azonos falnál szemből nézve egymás mellett.
Jó ez így,vagy mindenképp szükséges kis sarok kialakítása a nagynak,hogy ne legyen gond?
Ah nálunk is ez lesza kérdés.
lányom szobája icic pici és oda kell valahogy majd tesó ágyát is betenni.
elsö 3 hónapban tesó velünk lesz, így még van idöm gondolkodni.
Én is gondolkoztam ilyen megoldáson,amit írtál 2. válaszoló.
Csak az a baj,h van egy nagy csempekályha a szobába,amit kibontani nem akarunk,bár nem használjuk, és adott a szekrénysor is, amit másik szobába nem tudok átvinni... Nem egyszerű ez:(
De. Szheritnem egyszerű. Nálunk 17 hónap a különbség, s ugyanúgy egymás mellett a kiságy, me a gyerekágy, ahogy a kérdésben írtad, AZ ELSŐ PERCTŐL... S a kicsi, ha sírt, a nagy megszokta, hogy aludjon, sosem volt ebből gond. Ha valamit Te elfogadsz, a gyerekek is. Ha stresszelsz, érzik. Ennyi... Nekünk elvünk volt, hogy a mi szobánk szent... S ezt tudják, nem is akarnak a mi ágyunkban aludni..
Sok sikert Nektek, s tényleg ne aggódj, a gyerekek rugalmasak...:-)
Én azt hittem, hogy minden zajra felriadó gyerekem van így rettegtem amikor bekerült a szobába a tesó. Szerencsére a tesó sírása (néha bizony a fogak miatt rázendít) egyáltalán nem zavarja (bezzeg, ha csak úgy bemegyek, hogy betakarjam :))
Nálunk így vannak az ágyak: [link]
Majd ha nagyobbak lesznek akkor azt szeretném, hogy legyen 1-1 galéria ágyuk ami alatti világ csak az övék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!