Raknátok dobogót a nappaliba 1 éves baba mellé? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Hely szűkében vagyunk, muszáj lenne valamilyen megoldást találnunk, hogy elférjünk a lakásban. Nekem ez az ötlet nagyon tetszik, de nem tudom nem lenne-e veszélyes a baba számára.
2013. dec. 4. 13:16
1/7 anonim válasza:
szerintem ez kb annyira veszélyforrás, mint egy ágy, vagy egy kanapé...
egy évesen már le-fel tud ezekre mászni, úgyhogy szerintem jó elgondolás.
2/7 anonim válasza:
Nekünk magasabb az ágyunk, mint az a dobogó, és ugyanolyan éles a széle. Már meg is bántuk, hogy megvettük, de hát nem lehet minden balesetet kikerülni.
3/7 anonim válasza:
Simán, szerintem ez abszolút nem veszélyes. Hasonló van anyósoméknál, a nappali picit meg van emelve, és kb. 12-13 hónapos kora óta az a hobbija, hogy fel-le járkál meg ugrál rajta. Kutya baja, még csak el sem esett soha ezen, ellenben a sima, tök sima padlón már sokszor bukott orra. :))
4/7 anonim válasza:
Imadni fogja :) Fel-le fog maszkalni. Siman veszi majd az akadalyt. :)
5/7 anonim válasza:
Simán! Kisfiam pillanatok alatt megtanulta hogy kell fel le mászni a fotelágyról hintaszékről. Ő csak élvezné. Semmibe se tartana neki hogy megtanulja hogy kell fel le menni. Sőt jót tenne neki a mozgásának. Esetleg élvédőt tennék hogy nehogy nekiessen.
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon jól néz ki :) szerintem is tök jó,hogy van,így legalább nem a szekrényre és egyéb magasabb dolgokra mászik. Az én fiam tuti imádná,mert neki a fel-le mászás a mániája.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, eddig elég bizonytalan voltam, de ha jobban belegondolok, tényleg nem sokkal másabb, mint egy bútor.
2013. dec. 4. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!