Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez is a babám volt? 17 hetes...

Ez is a babám volt? 17 hetes vagyok. Hasonlót éreztem mint amit már pár hete, amire a doki azt mondta hogy valószínű a baba. Most hogy hazaértem és lefeküdtem a nappaliba,2 erősebb "rúgást" éreztem. Ugyan olyan mint eddig csak erősebb volt jóval.

Figyelt kérdés
Mindig bal oldalon érzem, főleg reggel, de most nagyon meglepődtem. És egy picikét följebb mint szoktam. Ugye ez ő volt? Rúghatott? Olyan rángáshoz hasonló de mégsem rángás, hanem erős "pukkanásféle" nem tudom leírni milyen érzés volt :)
2009. ápr. 28. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen!! Ő volt, egészen biztos! Gratulálok!
2009. ápr. 28. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ő volt,ezután csak intenzivebb lesz és egyre többet fog rugdalni:))
2009. ápr. 28. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Annyira jó érzés! :) NAGYON BOLDOG VAGYOK!!! És melyik dátumot kell felírni első mozgásnak? Ezt feljegyezzem? :) De jó lenne ha még rúgna pár nagyot :):)
2009. ápr. 28. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai dátumot írd fel(1. vagyok) Boldog babavárást!
2009. ápr. 28. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sok boldogságot Nektek is! :)
2009. ápr. 28. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Már biztos hogy ő, mert tegnap uh-n láttuk hogy ott fekszik ahol éreztem a rúgásokat.

Köszönöm a válaszaitokat!

Kati:)

2009. máj. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!