Mi a fene vagy a pendriveommal?
Figyelt kérdés
Egy TDK 8 gigás a szóban forgó pendrive.
Chromium-bootolásra használtam, de aztán most arra egy kisebbet használok, tehát át akartam variálni a dolgot.
Bedugtam, win7 kiírta, formázni kell. Mondom jujj de jó, én is ezt szerettem volna. Lemezkezelőben is látszott.
Katt formázásra, max. 1 giga választható. Ok, azt leformáztam.
Lemezkezelő meg is jeleníti: partíció, vannak ilyen random formázatlan RAW 16 mb-osak, vagy egy 4,6 gigás semmilyen (az is RAW), egy fél gigás és egy egy gigás partíció, ebből az első elsődleges.
Probléma: ha bedugom, nem érzékeli. Lemezkezelő nem tud vele műveletet végezni, ő is csak látja, a partícióknál (meghajtóknál) nem szerepel.
Most mi a fenét csináljak vele? Pl. Linux lehet, hogy tudna vele valamit kezdeni?
2014. máj. 31. 15:14
1/3 A kérdező kommentje:
Oppsz, "vagy " helyett "van "!
2014. máj. 31. 15:14
2/3 anonim válasza:
GParted Live CD-vel próbáld. Ha annak se megy, akkor qka.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából asszem többet nem fogok windowst használni. Fostalicska. Linux Ubuntu leformázta pontosan 2 másodperc alatt. Erről pont ennyit.
2014. máj. 31. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!