Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az egeremnek valami baja van...

Ricsirics98 kérdése:

Az egeremnek valami baja van akad vagy mi a fene? (többi leírásba)

Figyelt kérdés
Hát skacok van egy egerem rendes egér semmi egyéb vezetékes. Az a baj hogy amikor megkaptam jó volt, de egyszer csak elkezdett akadni, de nem az egér mutatója ha nem ha kattintok vele nem érzékeli csak mondjuk 4. kattra. És pl ha win7-en asztalon elkezdem nyomni a balklikket és húzni akkor azt a kék cuccot csinálja, de megszakad meg ilyenek szóval valami érzékelési hibája is lehet. Na úgy voltam vele másik egér ami jó, de a napokba vissza dugtam ezt a szarakodósat hát ha megjavult és jó volt egy 2-3 hétig majd megint kezdi. Gépem jó erős semmi nem terheli maxon normál win7. Valaki tippet pls :DD

2014. márc. 29. 09:09
 1/2 Tengor ***** válasza:
Tönkrement.
2014. márc. 29. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy mikrokapcsolóhiba, az is lehet, hogy koszos. Próbáld meg szétszedni, portalanítani, persze ha valami gagyi egér, akkor én nem szórakoznék vele, hanem vennék egy másikat.
2014. márc. 29. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!