Van egy problémám akad a youtube ha zenét halgatok és közben más oldalakon nézelődöm. Mért van ez? A gépem adatai core 2 duo 2x2400mhz.3gb ram, Nvidia gf 7300gt 256mb a videó kártya. (Win7 telepitve)
Ha frissen telepítve, akkor kapcsold ki a flash-ben a hülye erőforrászabáló protected mode-ot.
Ezt úgy teheted meg, hogy bezársz minden böngészőt, utána elnavigálsz a c:\windows\syswow64\macromed\flash könyvtárba, és az ott található mms.cfg fájlba beírod, hogy ProtectedMode=0. Utána elmented, és ezerrel jobb lesz a flash teljesítmény, mint anno, a hülyeség bevezetése előtt.
Ha 32 bites vindóz van a gépen, akkor syswow64 helyett system32, illetve ha az uac be van kapcsolva, akkor a fájl védett. Másold ki az asztalra, ott szerkeszd és mentsd el, majd írd felül a régit a szerkesztett változattal.
Miért írja azt, amikor átírtam és mentem ,hogy már létezik ilyen, akkor megkérdezi ,hogy lecserélem-e? és igen és hozzáférés megtagadva
rendszergazdaként vagyok bejelentkezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!