Tottist01 kérdése:
Melyik a jobb videó kártya? Nvidia fx6200 128mb vagy Ati redaon 9800 Se 128mb?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 21:24
1/8 BM-Striker válasza:
9800 sokkal erősebb, de mai viszonylatban mindkettő nagyon gyenge.
2/8 anonim válasza:
A 9800 jobb, de ha tudsz szerezni egy gf 6600 at esetleg 6600gt azt vedd. Az támogat sm3 mat ill újabb dolgokat a 9800 al szemben. Kb azonos, vagy kicsit erősebb is. Vagy 6800. :) a 6200 elég gyengusz,az talán a 9600xt szint.
4/8 A kérdező kommentje:
tudom h elavultak de most csak agp-s foglalatu az alaplapom és most van benne az fx6200-as, ezt szeretném lecserélni.
de a 6200as is meglepett mert a cod6 közepesen fut rajta
2014. márc. 12. 08:11
5/8 anonim válasza:
4ezernél többet nem költsél agp-s gépre!
6/8 anonim válasza:
Van akinek megfelel egy régi gép, vagy nem telik most újra. Nincs ezzel semmi baj. Am ha eger környéki vagy 2k ért adok neked egy 6600 ast. Lemez is megvan hozzá, de az lényegtelen, neten is fenn a driver. Csak személyesen, hogy ki is próbálhasd ugye gari nincs, de ha bedobod a gépbe, valami játékkal letesztelheted h minden ok vele. Postán nem adom fel, úgy nincs semmi gari, azt meg nem akarom h aszondják elpasszoltam valami xart. Am működik, semmi baja.
7/8 anonim válasza:
Csak azért írtam ezt, mert tudok valakiről, aki egy elavult gépbe egy 20ezres videókártyát vett, aminek nem sok értelme volt, mivel azt az összeget értelmesen is el lehetett volna költeni, 20ezerért már gyorsnak számító gépet kapsz használtan.
8/8 A kérdező kommentje:
hát eger nekem messze van tokaj környéki vagyok,
3000-ért néztem egy ati 9800-ast annyit szerintem ér
egyenlőre nem engedhetem meg magamnak h 100 ezret költsek gépre ezért ami van abból próbálom kihozni a legtöbbet
2014. márc. 13. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!