Van egy Nvidia Geforce Gtx 460se 1gb GDDR5 -ös videókártyám és kékhalált okoz. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Bővebben, pár éve vettem egy Nvidia Geforce Gtx 460se 1gb GDDR5-ös videókártyát, és tökéletesen működött. Call Of Duty Black Ops 2-t fullon vitte. Egész jó kis kártya volt. Aztán olyan 2év használat után bemondta magát..Néztem éppen egy videót és kékhalált kapott a gép..Többször is újraraktam és utána is kékhalált kapott. Amikor kivettem a kártyát minden frontul működött.. Nem kapott kékhalált..most nem poros se semmi..4hónap után megint beraktam ugyanolyan..kékhalált okoz.. És mi lehet a hiba? Megtudom pénz mentesen csinálni? Esetleg maximum 10-20ezer forintért meglehetne javíttatni? Előre is ksözönm a válaszokat.
Üdv. Bálint. :)
2014. febr. 20. 14:22
1/12 anonim válasza:
Szerintem a memória valamelyik nem jó.Nekem is szinte eddig mindig a rossz memória miatt kék halálozott.
2/12 A kérdező kommentje:
Mármint? Miféle memóriára gondolsz?
2014. febr. 20. 20:47
3/12 Cser Fülöp válasza:
Esetleg van a videókártyának egy olyan illesztő progija hogy geforce expirence? Mert az nekem is osztogatta a kékhalált elég szépen :S Nézd át a drivereket és ha lehet a gyárit használd ne engedj neki frissíteni :D
5/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eléggé jártas az informatika terén.. Hol tudnám megnézni ezeket?:)
2014. febr. 22. 19:29
6/12 Miss Huuuha válasza:
...miért van PewDiePie a kulcsszavak közt?
7/12 A kérdező kommentje:
Mert sokan rákeresnek .:D:D :)
2014. febr. 25. 13:24
8/12 anonim válasza:
1 vagyok, hát a Ramokra, nem a videó kártyáéra. Végig kell próbálni mi lehet a rossz,de én valamelyik memóriára tippelek.
9/12 anonim válasza:
nemtudom ti hogy vagytok vele,de nekem egy trójai okozott kék halált nagyon szar volt a virust megkeresni mert a viruskeresés félutján bemondta a kéket.De aztán megtalálta és kitöröltem a vírus és máig se okozott kék halált soha (2-3 éve volt)
10/12 Cser Fülöp válasza:
A drivereket az eszközkezelőben tudod meg nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!