Van egy Nvidia Geforce Gtx 460se 1gb GDDR5 -ös videókártyám és kékhalált okoz. Mi lehet a hiba?
Bővebben, pár éve vettem egy Nvidia Geforce Gtx 460se 1gb GDDR5-ös videókártyát, és tökéletesen működött. Call Of Duty Black Ops 2-t fullon vitte. Egész jó kis kártya volt. Aztán olyan 2év használat után bemondta magát..Néztem éppen egy videót és kékhalált kapott a gép..Többször is újraraktam és utána is kékhalált kapott. Amikor kivettem a kártyát minden frontul működött.. Nem kapott kékhalált..most nem poros se semmi..4hónap után megint beraktam ugyanolyan..kékhalált okoz.. És mi lehet a hiba? Megtudom pénz mentesen csinálni? Esetleg maximum 10-20ezer forintért meglehetne javíttatni? Előre is ksözönm a válaszokat.
Üdv. Bálint. :)
4GB ramom van, és így, hogy nincs benn a videókártya így nem okoz kékhalált, szóval gondolom nem a ramok a hibások.
Win7-en merre található az eszközkezelő?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!