Mi történhetett a pendriveommal? Sürgős
Figyelt kérdés
Vettem egy autóba való zene modulátort, amit a cigigyújtó helyére kell betenni, és amikor betettem a pendriveot nem ismerte fel.. azután próbáltam a gépbe is. Máskor mindig pillogott a lámpa, most folyamatosan ég, és a windows sem ismeri fel.
Mi történhetett?
2013. júl. 5. 11:29
1/9 anonim válasza:
A kínai ipar remeke tönkretette a kínai ipar remekét.
2/9 A kérdező kommentje:
szóval akkor hagyjam a francba?:D
2013. júl. 5. 11:38
3/9 anonim válasza:
Sajátgép jobbklik kezelés, majd lemezkezelő, és ott nézd meg, hogy ott van e a pendrive, van e partíciója, stb.
4/9 A kérdező kommentje:
Unknown device-t ir..:)
2013. júl. 5. 11:45
5/9 A kérdező kommentje:
Illesztőprogramnál azt irja hogy nem szükséges, vagy nincs betöltve illesztőprogram.
2013. júl. 5. 11:46
6/9 anonim válasza:
Próbálj létrehozni, és formázni rajta egy partíciót.
7/9 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2013. júl. 5. 11:49
8/9 anonim válasza:
A lemezkezelőben, ha egy eszközre rá kattintasz, akkor megjelennek a rajta lévő partíciók, illetve üres helyek, gondolom a pendrivon csak üres hely van, katt az üres helyre jobb klik, és új partíció.
9/9 A kérdező kommentje:
nem ismerte fel...nem tudta hogy mi az..
mindegy, kidobtam a francba :D
de azért köszi!
2013. júl. 5. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!