Miért nem kezeli a laptopom az egeret?
Tegnap este még nem volt semmi baj vele. A mutató mozog, de hiába kattintok bármire, nem történik semmi. Tapipaddal sem. Sokadik újraindítás után délelőtt jó lett, azonnal mentettem az adataimat.
Le van mentve image-fájlba a rendszer, visszatöltöttem de nem lett jó.
Például ha az asztalon jobb gombbal kattintok, utána ballal a Tulajdonságokra, akkor abban az ablakban már nem tudok semmit csinálni bal gombbal, bezárni sem.
"Le van mentve image-fájlba a rendszer"
Ez mit jelent? Mikori változatról van mentésed?
Ha a probléma megjelenése utáni, akkor felesleges ezzel próbálkozni...
Szerintem valamilyen vírus lesz, ha a touchpad sem jó...
Azt ajánlom, ohgy telepítsd újra az op.rendszert (windows, akármi...).
Ha rá tudsz szánni egy kis időt, én megpróbálnám újratelepíteni (Windows telepítés + driverek). Ha utána is rossz, akkor passzolom...
Hasonló dolgokkal én vírus miatt találkoztam eddig csak...
Megpróbáltam CD-ről bootolni egy linuxot, ugyanez volt a helyzet. Kivettem az akksit egy napra, visszaraktam és gyönyörűen megy. Na erre adjon valaki épeszű magyarázatot :)
Ugyan nem szedtem szét, de ha jól tudom, a laptopban is kell lenni valami elemnek vagy hasonlónak a bios IC melett.. Más meg mi van benne, ami így resetelődik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!