Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud segíteni? A problém...

Valaki tud segíteni? A probléma a következő. Fél éves Acer laptopom képernyőjén a bal felső sarok teljesen fehér fekete sávval van vége. Alatta nem látni a képernyőt.

Figyelt kérdés
2-3 csík is van rajta függőlegesen vízszintesen is. Ez már bekapcsolás után rögtön jelentkezik. Valami mód hogy kijavítsam? Vagy ezt már csak szerelő tudja. Egyébként rendesen működik.
2014. máj. 27. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerviz. Ha peched van akkor 40-50ezer (új képernyő). De majd ott megmondják... De mivel fél éves (gondolom bolti) így a garancia miatt ingyen cserélik/javítják szóval minél előbb vidd el, nehogy kicsússz az 1 évből.
2014. máj. 27. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Maszek boltosnál vettem... olvastam mindenfélét de akkor biztosan ki kell cserélni az egész képernyőt?
2014. máj. 27. 15:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem,de nagyon megijedtem mert semmi nem történt vele, nem is vittem sehova.
2014. máj. 27. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szokták javítani és nem is nagyon lehet (talán a gyárban, de nem foglalkoznak ilyesmivel). Garanciális, tehát visszaviszed, kicserélik és ennyi... :)
2014. máj. 27. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy ilyen csere mennyi ideig tart? Nagyon kellene a gépem, azon tanulok
2014. máj. 27. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudom... 1-2 hét, rosszabb esetben 1 hónap. Nyáron vidd be amikor épp nincs rá akkora szükséged.
2014. máj. 27. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül nem javították ki garanciára... a vizsgálat szerint állítólag mechanikus hiba volt... de beletelt egy hónapba, habár a papír szerint egy óra alatt lecserélték
2014. aug. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!