Mi van a gépemmel?!
Figyelt kérdés
1. Régen (kb 1-2 éve) az nfs undercover és a Carbon ment nekem mediumon-highon, de mostmár még very lowon is szaggat.
2. A left 4 Dead-ben a lámpa csak ajtókra világít és ez is lowon megy! Másnak meg ilyen géppel medium-highal megy!
Mi történt a gépemmel? régen egy csomó játék ment de mostmár csak lowon mennek. Miért??
2014. máj. 24. 14:33
1/7 anonim válasza:
Rakd ujra a gépet, nekem is szokott ilyen csinalni.
2/7 anonim válasza:
regebben kevesebb sz@r volt a gepeden. ez szerintem mindenkivel elofordult mar aki sokat jatszik jatekokkal. windows reinstall....
3/7 A kérdező kommentje:
1 hete raktam újra :S
2014. máj. 24. 19:34
4/7 anonim válasza:
az én asztalim is ezt csinálta, utóvégre be sem lehetett indítani hiába tettem újra mert ahogy beadta az asztalt egyből kifagyott, hiába portalanítottam ki és pasztáztam újra a procit és a videó kártyát ( win7-tel )... aztán kipróbáltam hogy tettem rá win8-at azzal meg hibátlanul megy... o.O na de az enyém döglődik, hol ad jelet a videó kártya hol nem, hol mennek benne a memóriamodulok, hol nem és így tovább minden alkatrész... ( kb 4 éves gép )
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem már 8 éves a gépem és eddig csak tápot cseréltünk benne semmi mást.
2014. jún. 11. 23:42
7/7 A kérdező kommentje:
CPU: Pentium 4 3GHZ
VGA: Nvidia Geforce 7300 gt
Alaplap: ASUS P5GPL-X SE
HDD: 160 GB
Táp: olcsó 400 vagy 450 watt-os
2014. jún. 11. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!