Milyen ramot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Adott ez az alaplap
Asus M5A97 EVO R2.0 alaplap -
Kellene ebbe 2x4 GB ram ,de milyen lenne ami passzolna is hozzá?
megfelelne neki ő?
vagy inkább
ha egyiksem tudnátok linkelni 1-2 fajtát ami menne a laphoz ?
2014. máj. 22. 00:01
1/5 savanyújóska válasza:
Igazából kismillió darab van, gondolom DDR3-as a lap, innentől pedig csak neked kell pénztárcádnak megfelelően választani. Kingston megbízható, elérhető áron, Corsairt szokták még dicsérni, de az lehet, hogy drágább.
2/5 A kérdező kommentje:
igen DDR3 csak van , ram support , és ha nem olyan amit ott fel van tüntetve akkor is okés ?
2014. máj. 22. 00:11
3/5 anonim válasza:
ugyanaz a teljesítménye mint a másiknak,szerintem tök mindegy
4/5 anonim válasza:
Mind a 2 RAM megfelelő lenne, de inkább a KIT kiszerelést vedd ( 2.) Mert akkor tudnak dual channelben dolgozni ami gyorsabb
5/5 anonim válasza:
működni fognak
nekem ilyen lapban vannak 2x4GB kingstone 1600 CL11(sima)+2x2GB elixir 1600 CL11( nem röhögni :) )
annyi dolgom volt, hogy kézzel kellett beállítanom az időzítéseket(ram), de ez megvolt 1 perc alatt. Mivel nekem CL 11-es ramjaim vannak, így kis állítgatás kellett, hogy CL9-en működjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!