Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi ment tönkre a gépemben?

Mi ment tönkre a gépemben?

Figyelt kérdés
1-2 havonta szoktam tisztítani a számítógépemet. Tegnap viszont, őszszerelésnél elfelejtettem bedugni a videokártya 6os pin vezetékét. Be is kapcsoltam a gépet, sípolt is(szépen folyamatosan), gyorsan lenyomtam a gépet, bedugtam a kábelt. Elindítottam és semmi, ventilátorok pörögnek, megy minden, csak fekete a képernyő. Próbáltam resetelni, de az sem segített. Átdugtam a monitor vezetékét a proci beépített vga kimenetére, de semmi változás(lehet hogy az alapból kivan kapcsolva, nem tudom). A monitorral nincs semmi baj teszteltem.

2014. máj. 21. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
sípolás még van? ha igen akkor RAM problem
2014. máj. 21. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Miután rendesen visszadugtam a kábelt. Megszűnt a sípolás.

amugy egyáltalán nem értem, hogy meh

2014. máj. 21. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
et valami tönkre ugy hogy nem kap feszt.
2014. máj. 21. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a vga-t is külön. Amúgy meg lehet alaplapi baj van vmi. Tesztelgesd a dolgokat külön. Előbb-utóbb meg lesz a ludas.
2014. máj. 21. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is már volt ilyen. Alaplap lesz az. Legalább is nálam az volt úgyhogy érdemes azzal kezdened a tesztelgetést.
2014. máj. 21. 21:58
 6/7 baad ***** válasza:
Ettől elvileg nem mehetett tönkre a VGA / MOBO. Alaplapot nézd át, hogy minden rendben be van-e dugva.
2014. máj. 21. 22:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a probléma megoldódott, tisztítás közben egyik vezeték kilazult, ez okozta a problémát.
2014. máj. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!