Melyik alkatrész ment tönkre a gépemben?
Gép konfig: Alaplap: Asus P5g41t-m lx, integrált videokártyával. (Nincs videokártyám).
Processzor: Intel core 2 duo E8400 (3 GHZ).
Memória: 2+1 GB DDR3 RAM.
Tápegység: Kolink 400W SATA.
Winchester: 4 GB (régi).
Egy kisebb játékot akartam feltelepíteni, ami csak 203 kb-os volt (ebből akarta letölteni a játékot). Amikor rákattintottam és elindult a telepítés, rögtön beadta a gép a kék halált.
Ezután, amikor vissza akartam kapcsolni, rögtön ki is kapcsolt. Vártam vele egy napot, hogy hátha jobban felveszi az áramot, de semmi, megint kikapcsolt.
Egy másik gépben újratelepítettem a winchestert (XP), már majdnem kész volt, amikor megint beadta a kék halált. Újraindítottam, folytatta a befejezést, és most működik.
Vagy a winchester lett bad sectoros, vagy a tápegység adta be a derekát, ami még tűrhető. De, ha a processzor romlott el, akkor az már drága mulatság lesz. Szerintetek?
ha egyszer elindul a gép az adott processzorral, és utána mondjuk lehal kékhalállal vagy bármivel, akkor szerintem a processzor a legkisebb mértékben a ludas
talán megpróbálhatnád az adatkábelt kicserélni a winchesteren
sőt, a ram is könnyedén lehet az okozója.
egy memóriát futtass le memtesttel, és utána csak azt az egyet rakd bele a gépbe, majd próbáld telepíteni.
talán megpróbálhatnád az adatkábelt kicserélni a winchesteren
A másik gépemben (másik konfiggal) másik IDE-s kábel van. Azzal működik a winchester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!