Lehetséges, hogy a számítógép 1-2 fokkal megemeli a szoba hőmérsékletét?
Figyelt kérdés
Mikor el kezdek játszani egy hardverigényesebb játékkal, mondjuk a Far Cry 3, akkor ugye melegedni kezdenek az alkatrészek. Lehet hülye kérdés, de 3 ventilátor is nyomja kifelé a hőt a gépemből, egy 12 centis ugye a tápegység hőjét nyomja kifele, a videókártya (HD5850) pedig hátra kifelé küldi a házból a meleg levegőt és játék közben eléri a 70-72 fokot is a GPU, tehát kb. ilyen meleg levegő távozik belőle. És van egy 12 centis venti, ami pedig maga a többi alkatrész hőjét viszi ki. Szóval van benne valami? A szobám max 10 m2., és úgy szoktam érezni, kicsit melegebb van egy 2 óra játék után a szobámban.2013. febr. 16. 12:34
1/5 anonim válasza:
Nyilvánvaló.
Nálam van hőmérő a szobában, simán emel 2 fokot a gép huzamosabb használat során.
2/5 Osynho válasza:
Ha gpu 70-72 fokos, akkor a házból nem jöhet ki ilyen hőmérsékletű levegő.
Egyébként egy gép fűt valamennyit, de szerintem számottevően nem befolyásolja egy szoba hőmérsékletét. Legalább is egy ilyen fogyasztású gép nem.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, lehet én magam fűtöm fel akkor a szobát, mert izgulok , hogyan alakul a játék. :) Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 16. 13:35
4/5 anonim válasza:
egy ember egy szobában annyira fűt,annyi meleget ad ki/le, mint egy 300 wattos hősugárzó,
(ezért pl a színházakban ,az előadás előtt ki kell kapcsolni a központi fűtést,mert ha beül az a pl 300 ember,akkor azok 300x300wattal elkezdenek "fűteni",és ha még menne a központi is, akkor pillanatok alatt forróság lenne)
5/5 anonim válasza:
Persze,és télen örülj neki!Nyáron,hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!