Számítógéppel hogy lehet fűteni?
Halottam, hogy van valami olyan program, hogy ha letöltöm, akkor fűt, és telefonra is lehet telepíteni. Mi ennek a neve? És honnan lehet letölteni?
És kb. hány négyzetméteres szobát fűt fel? Mert jelenleg a nm. es szobámat hajszárítóval, és vasalóval fűtöm.:(
Hát ez röhej.Ilyen hülye programról nem is hallottam.Egy gépnek az a jó ha minnél hűvösebb,nem az ha kazán lesz belőle.
Ha gondolod van egy eladó kályhám,némi tüzelővel szerintem ki birod majd vele húzni a telet.
Sok lesz a villanyszámla!
V azt lopod?
No, hagyjuk egy kicsit a hülyéskedést. :)
Először is: milyen számítógéped van? Konkrétan a videókártya pontos típusa lenne fontos. Némelyik videókártya nagyteljesítményű grafikus processzora terhelés alatt ugyanis hatalmas hőt ad le. Egy asztali számítógépbe való felsőkategóriás videókártyával lehetséges felfűteni egy 16nm-es szobát:
Nézd meg a videókártyád típusát és utánanézek. Ha alkalmas valamelyik elosztott számítási projekt futtatására, akkor majd mondom hogy mit kell csinálnod (mit kell letöltened, hogyan kell megfelelően beállítani az adott projektet, mire kell figyelned, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!