Mi egy videókártya legfontosabb tulajdonsága? (Többi lent)
Mármint én eddig azt hittem hogy a memóriája, de nézegettem kártyákat és ahogy láttam nem feltétlenül van köze az árához pl 1gb os kártya lehet 10e ft de láttam 50-60e ft-ost is.
i5 3470 hez milyet ajánlanátok(kb max 50-60e-ig)?
Az órajele a legfontosabb,ugyanis van olyan kártya ami 1GB ramos,de kisebb órajelen fut..Az is lehet hogy még a grafikusprocesszor magja is gyengébb.
Példának okáért van egy RadeonHD5450:1GB DDR3-as ram a ram már régen rossz a nagy gamereknek mert a mai kártyákban már DDR5 van ami gyorsabb,tehát tegyük fel hogy a DDR3 1150Mhz körül mehet.A DDR5 ezzel szemben már akár 1600-1800Mhz frekvencián is képes működni:D
Szerintem kártyának neked kihajtana:AMD Radeon r9 270x-290x De ennél azért kérdezz meg mást is mert ebben nem vagyok biztos.
Videoprocesszor fejlettsége (csíkszélesség, szervezés, utasításkészlet), órajele.
Fedélzeti memória sebessége, mennyisége. (2GB-nál több fedélzeti memória ma leginkább a kozmetika körébe tartozik)
A választásnál szempont lehet, hogy mekkora házban kell berendezkedni, mekkora táppal akarod hajtani az egészet.
#4 jól írja.
én is minimum egy r9 270x-et javasolnék. nekem is az van, 51 000Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!