Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom kinyírni a...

Hogyan tudom kinyírni a telefonom akksiját?

Figyelt kérdés
Van egy Sony Xperia P telefonom. Amúgy sem valami izmos az akksija, de most hogy lassan 2 éves lesz a telefon egyre rosszabb. Hogyan tudnám valahogy kicsinálni az akksit, hogy még garanciálisan kicseréljék?

2014. máj. 15. 09:13
1 2
 11/14 bamboochatheone ***** válasza:
Csak ha megbontod a házat akkor ugrik a garancia. Ezért kell úgy megoldania hogy ne kelljen kiszedni.
2014. máj. 17. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Az akkuig nincs a ház alatt semmi ami jelezné, hogy meg lett bontva.

Esetleg nagyobb áramot küld be az USB-n, de akkor nem csak az akku megy el. Sőt inkább az elektronika megy tönkre, mint az akku.

Egyébként tényleg, általában 1 év van az akkura, a ráadás csak a telefon egyéb alkatrészeire vonatkozik. Olvasd el a garanciajegyen, rajta kell legyen.

2014. máj. 17. 22:50
 13/14 anonim válasza:
Én egyszer kinyírtam az xperiámat úgy, hogy a régi mp3-am töltőjével töltöttem...szal nagyobb áramot kapott mint kellett volna gondolom, az akksi teljesen kipurcant.
2014. máj. 31. 00:45
 14/14 isodoh válasza:
Nekem is P-m van...ha szét szeded lehet kiszúrják és akkor ugrik a maradék garid is...különben meg az aksira csak 1 év a gari!Ki akartam én is cseréltetni és akkor világosítottak fel ezekről a dolgokról!Az árat nem kérdeztem,de szerintem olyan 5-10 körül van az ára sajnos!
2014. júl. 13. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!