Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elhagytam a telefonom, rendőrs...

Takács Goblin kérdése:

Elhagytam a telefonom, rendőrség megtalálja?

Figyelt kérdés
Amerikai a telefon, de itthon kártyafüggetlen, tudom az imei számát, megköszönöm a válaszokat :(

2014. ápr. 13. 18:09
 1/7 Tengor ***** válasza:

Jelentsd be az eltűnését. Keresni nem fogják, de ha netán elkerülne, akkor visszajuttatják.

Esetleg le is tiltathatod, akkor az új tulaj már nem tudja használni (ellenben te sem ha netán visszajutna hozzád)

2014. ápr. 13. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha valaki megtalálta akkor elvehetik tőle?
2014. ápr. 13. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha véletlenül találkoznak vele. De arra ne számíts, hogy keresni fogják, vagy "bemérni".
2014. ápr. 13. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem keresnék? Nem szólnak a szolgáltatóknak hogy ha bemérik ezt az IMEI számot akkor jelezzék feléjük?
2014. ápr. 13. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 13. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szólnak, de nem mennek vele semmire. Egy telefon pozícióját ugyanis a (magyarországi) hálózat elég elnagyoltan ismeri, akár több négyzetkilométeres bizonytalansággal. Tehát ez nem úgy megy, hogy megkapják a rendőrök a fülest, aztán rácsapnak az utcán a megtaláló hátára, hogy "megvagy!", mert településtől függően akár többezer ember is lehet ugyanazon a területen...
2014. ápr. 13. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert hallottam már sok ilyet, hogy megtalálták valaki elveszett telefonját! Az hogy lehet?
2014. ápr. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!