Melyik lenne az a videókártya, amin a mostani játékok ultrán fullhd-n tökéletesen elmennek, és fognak is még egy évig?
Elgondolkoztam azon, hogy van-e egy szint a vga-knál ami felett már mindegy mennyit költesz rá, a játék nem lesz élvezhetőbb, nem fogsz különbséget tapasztalni.
Az én döntésem egy Sapphire R9 280X toxic-ra esett, ami a kb. 200 ezres gépembe került.
16-tól sem lesz több FPS-ed. 8 minden játéknak elég.
VGA-ra gyúrj szerintem.
Nézzük sorjában :)
Játék szempontjából én VGA-ra mennék rá elsősorban, a CPU-d és a többi elég jó.
A 280X is combos már, kéttővel meg pláne gamer gép lesz.
Procid K szériás vagy sima?
Film nézés, tanulás, böngészés ennek a gépnek alapjárat.
Grafikai programok, 3D szerkesztők már profitálhatnak a több RAM-ból és SSD-ből...
...profitálhatnak, de hogy őszinte legyek komoly melóhoz venném csak meg.
Amikor én grafikázni kezdtem negyed ilyen gépem nem volt és mindent meg tudtam csinálni.
Ha nagy nyomdai fileok kigyúrására kerül a sor, vagy videót vágsz, akkor vedd meg, jól jön majd.
Zene, torrent, ennek a gépnek nem feladat. Talán kaphat egy másik vinyót amin kaparászhat
a torrent és ha igényes hangcuccod van akkor egy hangkártya belefér, de normál felhasználásra az alaplapi teljesen jó.
Privibe dobj már egy mail címet és megbeszéljük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!