Valakinek van/volt valamilyen Gigabyte terméke, és szívta már meg vele, vagy tökéletesen működik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:02
2/7 A kérdező kommentje:
Oké,csak azért kérdeztem,mert szidják,mint a bokrot :))
2012. aug. 24. 19:04
3/7 anonim válasza:
Hát állítólag VGA-ban és alaplapban mostanában sok a hibás.
4/7 anonim válasza:
VGA-m fél éve lett vásárolva, rá 1 hónapra memória hibás lett, most szintén van valami baja... Nem ajánlom.
5/7 anonim válasza:
Én speciel a 6xxx-es amd vga szériából hallottam sok hibás terméket és emiatt nem ajánlják sehol. De ez van :D h van valakinek egy olyan terméke gondolom nem fogja hirtelen lecserélni de ha valaminek a vásárlása előtt állnék akkor biztos ami biztos alapon más gyártót választanék hisz akár egy vga vagy alaplap vagy bármiről is legyen szó van annyi fajta mint a...
6/7 anonim válasza:
A lapom 3 éve GIGABYTE és még semmi baja nem volt. Az egerem is az, de működik rendesen. VGA-ba én se ajánlom. A GIGABYTE AMD procival, meg ATI kártyával nagyon jó párosítás.
7/7 anonim válasza:
Alaplapjaim gigabyte-ok, az egyik 7 éves tegnap pucováltam ki és néztem át, semmi fizikai hiba nincsen rajta, egy kondi sem volt púpos, pedig aztán ez szinte 24/7 gép volt. Az új kb 10 hónapos gépem is giga alapokon nyugszik és teljesen jól szuperál. VGA-ból nem vennék gigát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!