Bubba210 kérdése:
A gyerek belepiszkált a biosba (letiltotta a flopirol való bootolást) és azota nem csinál semit a gépe. Csak bekapcsol de se kép se hang. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 08:05
1/20 anonim válasza:
Egy ilyen BIOS módosításnak nem szabadna ilyen hatással járnia.
Hang? Nem csipog bekapcsoláskor? Kép? Hány videóvezérlő van a gépen? (Sok gépen van alaplapi és videókártya is.)
Alaplapon keresse meg az elemet és vegye ki egy pár percre, akkor a BIOS visszaáll az alapértelmezett beállításokra. Talán segít.
2/20 anonim válasza:
ha csak azt csinálta nem ez a hibajelenség...
keress valami olyat hogy: "restore factory defaults" vagy reset vagy ilyesmi.. szóval hogy állítsd vissza az alap értékekre a biost.
3/20 anonim válasza:
ja most látom... szóval a biost se lehet már elérni?? akkor igen, az első által írt megoldással kéne próbálkozni.
ha az se válik be, akkor ezt javaslom:
4/20 A kérdező kommentje:
kivettem de semmit nem változott
2014. máj. 12. 08:54
5/20 anonim válasza:
akkor próbáld meg amit a végén írtam... cmos resetet
6/20 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy a bios sem jön be igy nem tudok resetelni
2014. máj. 12. 09:10
7/20 anonim válasza:
az utolsó linket nézd már meg légyszíves amit küldtem!! ott mutat másik 2 megoldást is rá
8/20 A kérdező kommentje:
megnéztem de nincs jumper az alaplapon az elemet is kivettem de semmi
2014. máj. 12. 09:52
9/20 anonim válasza:
akkor gyanús hogy a belepiszkálásnak semmi köze a hibához. esetleg a videokártya ment tönkre. velem is előfordult már hogy egyik bekapcsolásnál elszállt a videokártya. itt persze furcsa véletlen, de előfordulhat. szerintem vidd szervizbe
10/20 anonim válasza:
szerviz előtt még annyit lehetne esetleg, hogyha van másik videokártya akkor azzal megpróbálni (régi, esetleg másik gépben lévő) ha nincs akkor tényleg csak a szerviz jöhet szóba, ott kitesztelik majd melyik alkatrésszel van baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!