Van egy MSI P6N SLI alaplapom benne egy Geforce 8800GT, a videokártya elromlott és venni szeretnék bele egy új kártyát milyen foglalatúak jók ebbe az alaplapba?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem a legújabb gép már, sőt :D ha jól számolok 6-7éves lehet már. de igazából csak netezésre használom és egy két játékra amiket még elfutnak egy ilyen gépen, viszont bemondta az unalmast a videokártya. sajnos nem nagyon értek hozzá, hogy pontosan milyen foglalatú kártyát lehet most ebbe tenni mert pci-e 2.0 vagy 1.0 meg tudom is én mennyi féle van már :D a kérdés az lenne, hogy tudnátok mondani valamilyen kártyát ami legalább ilyen vagy jobb mint ez a 8800Gt?2014. máj. 10. 18:44
1/4 anonim válasza:
core 2 duo procid van ? írnél pontos típust?
3/4 anonim válasza:
PCI-E. Ezen belül amennyi pénzed van és amelyik szimpatikus.
4/4 anonim válasza:
Azt azért meg kell jegyezni, hogy egy régi konfigurációba, amiben gyenge a processzor és kevés a memória, hiába raksz új, erős kártyát, nem fogod tudni az előbbi két komponens miatt kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!