Milyen videokártyát ajánlanátok 20. 000 ft alatt?
Figyelt kérdés
Játékra kellene.2014. máj. 10. 11:22
2/6 halalfalo válasza:
Minimum egy 7770-et vegyél, természetesen ha értelmes proci van mellette. Egy P4-es mellé értelmetlen lenne bármit is rakni :D
Szóval még gyűjts erre, nagyon jó kis kártya!:
3/6 Paradise157 válasza:
Helló! Tudom ajánlani pl. az nVidia GeForce GTX650-es 1gb os videókártyát, igaz nem 20.000 ft alatt van, hanem 26e forint, de annyiért szerintem megéri hogy még belepótolj 6e forintot, mert nagyon jó videókártya a közepes kategóriában. Viszont ha ténleg 20e Ft alatt keresel, akkor tudok ajánlani egy nVidia GeForce GTS450 512mb-os videókártyát. Igaz, nem a legjobb, a közepes kategóriában majdnem az utolsó, de attol még elég jó. Sok játékot tud futtatni Full Grafikával. Pl: Euro Truck Simulator 2, Bus Simulator 2012, Resident Evil 6, The Walking Dead. Ezek azok a játékok, amiket tudok, hogy visz full grafikával! Remélem segítettem! Üdvözlettel: Paradise
4/6 anonim válasza:
az előttem lévő nagyon rossz ajánlásokat tett a hd 7770 olcsóbb árban van .jobb teljesítményt nyújt mint egy gtx 650. a gts 450 az megint rossz alternatíva mert 512 mb kártyát senki nem vesz manapság az mellet hogy a teljesítménye kisebb is mint egy gts 250 picivel. használtan vanak jó alternatívák mint pl hd 5770 14-5 ezer forintért gts 450nél jóval izmosabb. akkor akadt hd 750 is 20 k alatt de most nem igazán találok mert nem sok embernek van eladó sorban . gtx 460 kártyához 17-8 ezerétt hozzá lehet jutni ami erősebb mint egy hd 7750 vagy hd 5770. hd 7770-ből megijnt kevés van mostanság 19 k-ért láttam de elvitték ha meg rá számolsz postát is akkor 20 felett van de ennek ellenére nem rossz vétel viszont ha 2 ezret hozzá dobsz bolti garival full újonnan kapsz egy hd 7770 et 24 ezerben kb.
5/6 BM-Striker válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 12. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!