Kekhalalt kap a gep, de mitol?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a gondom hogy vettem uj procit beraktam a gepbe es ujra raktam windowst. Mikor bekapcsolom a gepet bejon az asztal lefagy es kekhalal aztan ujra indul a gep. Mi lehet a gond? Talan rosszul lett berakva a huto? Es tulmelegszik?2014. máj. 8. 15:44
1/7 anonim válasza:
Írd le légy szíves, hogy milyen procit milyenre cseréltél, és esetleg az alaplapod és a ram(ok) típusát is.
Egy régi gépben (P4-es) procicsere után az alaplapon állítgatni kellett (pici kapcsolókat)...
2/7 A kérdező kommentje:
Ő eddig egy amd athlon x2 4100+ volt benne 2 db ddr2es rammal most meg egy amd fx 4130 as 4 gigás kingston rammal 1600mhz és egy asrock n68c-gs fx alaplapom van
2014. máj. 8. 16:23
3/7 A kérdező kommentje:
hyper x es a mostani ram és az alaplap ugye tudja kezelni a ddr2őt és a ddr3at , am3+ is képes szóval nemtudom mi lehet a gondja
2014. máj. 8. 16:25
4/7 A kérdező kommentje:
Mert mikor be lett rakva az új proci, akkor a hűtő alja ilyen öntapadós és kicsit mellé ment aztán igazgatni kellett ,de rendesen a helyén van
2014. máj. 8. 16:26
5/7 A kérdező kommentje:
Videókártya meg asus hd 6450
2014. máj. 8. 16:30
6/7 A kérdező kommentje:
Most bekapcsol felraktam rá drivert meg minden, belépek játékba felrakom highra a felbontást és kékhalál, lehet hogy a videókártya nem bírja a procit vagymi?
2014. máj. 8. 17:23
7/7 A kérdező kommentje:
Jatszok par percet es kekhalalt kap a gep es ujra indul.
2014. máj. 8. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!