Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitol van ez telepitesnel?

Mitol van ez telepitesnel?

Figyelt kérdés

tegnap dobtam ossze egy konfigot , nagyjabol : E2180 processzor,1 Gb.Ram,80 Gb.IDE vinyo,ATX noname tap..

-harom linux disztrot probaltam ,mindegyik konnyeden felment ..ellenben mind az Xp,Win 7 hibaval dob vissza..

esetleg volt mar valakinek ehhez hasonlo problemaja ?

ps: usb -rol tudok csak telepiteni ,a cd irom a veget jarja

Xp-nel betolt ,telepites inditsasanal kekhalalozik ,Win 7-nel el sem jut odaig

2014. ápr. 10. 06:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek hasonló gépe van. Hát erre a gépre nem tennék 7-et nem nagyon fog működni elég sovány az az 1 giga ram. Az xp-nél kékhalál valószínű hardver probléma miatt lép fel. Próbáld meg frissiteni a bios-t az alaplapon. Ha ez nem oldja meg valamelyik hardver nem úgy működik ahogy kéne valószínűleg.

Majd jönnek a hozzáértőbbek ők megmondják a tutit de azért remélem tudtam segíteni :D

2014. ápr. 10. 06:36
 2/8 A kérdező kommentje:

csak teszt celjabol probaltam a Win 7-st ,mert a kiprobalt linux (LXDE) kivaloan fut ..

akkor a problema tovabb gondolva : bios frissites linux alaltt ?? :-/ ..win alatt megcsinalom ,de linux alatt ...

2014. ápr. 10. 06:41
 3/8 Tengor ***** válasza:
Hajrá! [link]
2014. ápr. 10. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg amugy ilyen régi gépre érdemesebb linuxot rakni azon belul meg ubuntut. Ismerősömnek is az van és azt mondja gyorsabb mint az xp volt de próbáld ki
2014. ápr. 10. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:

a hiba megvan , xp feltettem kivaloan mukodik , nem kellett biost frissiteni linux alatt :-))))..

most win 7 prof-t tesztelek ...amelyik gyorsabb lesz ,az marad..

2014. ápr. 11. 08:52
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 koszike , de nem ma kezdtem ..

ubuntu unity felulete egy csapas, LXDE-t hasznalok

2014. ápr. 11. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
na és mi volt a hiba? :)
2014. ápr. 11. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
kicsereltem az IDE irot egy SATA-ra ...
2014. ápr. 11. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!