Mitol van ez telepitesnel?
tegnap dobtam ossze egy konfigot , nagyjabol : E2180 processzor,1 Gb.Ram,80 Gb.IDE vinyo,ATX noname tap..
-harom linux disztrot probaltam ,mindegyik konnyeden felment ..ellenben mind az Xp,Win 7 hibaval dob vissza..
esetleg volt mar valakinek ehhez hasonlo problemaja ?
ps: usb -rol tudok csak telepiteni ,a cd irom a veget jarja
Xp-nel betolt ,telepites inditsasanal kekhalalozik ,Win 7-nel el sem jut odaig
Egyik ismerősömnek hasonló gépe van. Hát erre a gépre nem tennék 7-et nem nagyon fog működni elég sovány az az 1 giga ram. Az xp-nél kékhalál valószínű hardver probléma miatt lép fel. Próbáld meg frissiteni a bios-t az alaplapon. Ha ez nem oldja meg valamelyik hardver nem úgy működik ahogy kéne valószínűleg.
Majd jönnek a hozzáértőbbek ők megmondják a tutit de azért remélem tudtam segíteni :D
csak teszt celjabol probaltam a Win 7-st ,mert a kiprobalt linux (LXDE) kivaloan fut ..
akkor a problema tovabb gondolva : bios frissites linux alaltt ?? :-/ ..win alatt megcsinalom ,de linux alatt ...
a hiba megvan , xp feltettem kivaloan mukodik , nem kellett biost frissiteni linux alatt :-))))..
most win 7 prof-t tesztelek ...amelyik gyorsabb lesz ,az marad..
#4 koszike , de nem ma kezdtem ..
ubuntu unity felulete egy csapas, LXDE-t hasznalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!