Win telepítésnél megakadtam, mbr-gpt rendszergond?
Figyelt kérdés
tehát arra panaszkodik a telepítő, hogy mbr fájlrendszerem van, neki meg gpt kell. olyat olvastam, hogy lehet konvertálni. ez a teljes winyóra vonatkozik, vagy csak az adott partícióra?(mert a másik 400 GB-n a személyes adataim vannak, és nem szeretném leformázni, ha lehet)2014. márc. 22. 19:31
2/9 A kérdező kommentje:
sima hdd.
2014. márc. 22. 19:35
3/9 A kérdező kommentje:
jah, tárgytalan, csak boot menüben ha uefi-set választom, akkor panaszkodik.
2014. márc. 22. 19:44
4/9 A kérdező kommentje:
egyébként van még 8 giga 2133 mhz-s ramom, proci nem tudja ugyan kihajtani, csak 1866-ig, viszont odáig merjem feltolni? vagy mitől függ?
2014. márc. 22. 20:25
5/9 anonim válasza:
Felesleges feltolni a ramokat ha va procci nem tudja kihajtani
6/9 A kérdező kommentje:
értem. másik érdekesség, hogy csak 1 magot jelez, holott 2 magos procim van. driverek, minden olyan fenn van, aminek elvileg fenn kell lennie. amúgy amd a6 6400k apuról van szó.
2014. márc. 22. 21:50
8/9 A kérdező kommentje:
például az everestben, de az eszközkezelő is 2-nek mutatja(mármint gondolom, mert 2 feldolg. szálas, és akkor ott is 4-et kellene mutatnia, igaz?)
2014. márc. 22. 22:16
9/9 A kérdező kommentje:
aida64 elvileg jól mutatja.
2014. márc. 23. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!