Miért volt ilyen a gép a windows 7 telepítésnél a kép?
Figyelt kérdés
Unokatesómnál elkezdtem felrakni a win 7-et, de maga a telepítőnek ilyen hülye színe volt.
most a gépen XP van, és ha felteszem a 7et, + egy Intel HD Grafika helyreteszi ?
A gép már nem mai, de egész jól szól..
Szerintetetek?
Merjem felrakni?
2013. júl. 25. 14:01
1/4 anonim válasza:
"a telepítőnek ilyen hülye színe volt"
Ebből nem derül ki sokminden. :)
"Intel HD Grafika"
Ez valami kártyát takar? Vagy drivert? Maga a telepítő illene, hogy az alap VGA szabványt használja, szóval driver nélkül is működnie kell.
Amúgy ha XP alatt indítottad, akkor próbáld meg az iso-t CD-re írni, és arról bootolni.
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem olyan általános volt mint ez, hanem másszínű:
Talán sárga volt vagy zöld, am cdről booooltam.
Am igaz, am az intel hd garfika a driver...
2013. júl. 25. 14:15
3/4 anonim válasza:
Akkor passzolok. Esetleg nem valami netes crack verzió? Talán aki összeállította, lecserélte a hátteret. De ez csak tipp.
4/4 A kérdező kommentje:
nem, mert már raktam fel és máshlol vnem volt oxlan.. :S
2013. júl. 25. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!