Levis56 kérdése:
Hogy lehetséges, hogy a windows élményindex más értéket mutat a PC-re 32 és 64 bit rendszer telepítésnél?
Figyelt kérdés
Pontosabban a memória gyorsaságot 32 biten 7.1 64 biten 6.0-ra adja,miből adódik ez a különbség?2013. máj. 10. 20:49
1/5 anonim válasza:
Semmiből, ne foglalkozz azzal a szarral.
2/5 anonim válasza:
Az hogy egy nagy rakás sz@r. Az élményindex semmire nem jó, max a 8-10 éves gyerekek tudnak vele vagánykodni, de egyébként semmit nem árul el a hardverekről. Én pl. Videokártyára 7,9-et, processzorra 7,6-ot kaptam, memória is 6 egész valamennyi volt, de mivel a merevlemez lassú, így 5,9-es az élményindex. Logikus nem?
3/5 anonim válasza:
#2, annyiból logikus, hogy egy gép annyira "erős", amennyire "erős" a "leggyengébb" hardvere. Azzal viszont egyet értek, hogy az élményindex által adott pontnak nincs jelentősége.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.Nekem is a HDD-re adott 5.8 a legkisebb érték.
2013. máj. 10. 20:53
5/5 A kérdező kommentje:
A régi gépemen a vidi karira 1-est adott de azért filmeket tudtam vele nézni.
2013. máj. 10. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!