Mem tudom telepíteni a windows 7-et, valaki segítene?
Figyelt kérdés
a probléma annyi hogy miután megadom megtörtént a telepítés,megadom a felhasználónevem és jelszavam ,azt írja ,hogy "üdvözöljük",kb 2 másodpercig ,aztán pedig kijelentkezés,leállás.kiveszem a cd-t,újraindul de csak a laptop logoja jön be,fehér csík a bal felső sarokba,majd ez ismétlődik újra meg újra,mintha semmit se telepítettem volna.
a laptopom asus g56jr ,légyszi normális/részletes válaszokat,előre is köszi
2014. máj. 8. 15:23
1/5 anonim válasza:
" megadom a felhasználónevem és jelszavam , "
-ezt,hogy kell érteni,mik ezek
2/5 anonim válasza:
Ez akkor van ha speciális karakterrel kezdődik a felhasználóneved, vagy valami hasonló dolgot szenvedett el a winfos. Esetleg a rendszerpartíciót nem formáztad le a telepítőből.
3/5 A kérdező kommentje:
hát amivel belépek a rendszerbe,csak miután megadom őket úgy néz ki,hogy belép,de inkább kijelentkezik és leáll :).elég nagy szopás
2014. máj. 8. 15:27
4/5 A kérdező kommentje:
hogy kell leformázni?
2014. máj. 8. 15:28
5/5 A kérdező kommentje:
hopsz,úgy néz ki hogy sikerült,de fingom nincs miért.kivettem 1 speciális karaktert a felhasználónévből de nem az elején volt,szal rejtély :D
2014. máj. 8. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!