Lehet-e úgy telepíteni Windows 7-et, hogy ne vesszenek el a gépről a programok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Windows 7-et telepíteni az xp-s gépemre, de tele van adatokkal a gépem (kép, videó, doc, xls, hangfájlok) amelyek fontosak és nincs külső vinyóm hogy arra lepakoljam őket, ezért azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e úgy telepíteni, hogy ne vesszenek el a dolgok a gépről? Két meghajtó van a gépben egy rendszer (C:) és egy amin az adatok találhatóak (D:) és a D:ről semminek nem kellene eltűnnie, nem tudom lehetséges-e így telepíteni. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2014. ápr. 18. 10:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem az, hogy a D:-n megmaradjanak a dolgok, megoldható. Egyszerűen csak a C:-t kell formázni, vagy inkább magát a partíciót törölni, majd létrehozni egy újat telepítéskor.
2/8 A kérdező kommentje:
és azt hogyan formázom? csak szimplán rámegyek hogy formázás és kész?
2014. ápr. 18. 10:54
3/8 anonim válasza:
A win 7 telepitőjével formázd le a C meghajtót. Mekkora a C particiód?
4/8 A kérdező kommentje:
20 GB :D
2014. ápr. 18. 11:17
5/8 anonim válasza:
Az kicsi lesz egy WIN7-nek. Így már bonyolultabb a dolog, mert partíciót kéne növelni, de az meg rizikós...
6/8 anonim válasza:
Mit kinlódni formázásokkal meg partició növeléssel.
Ha nincs külső adattárolód, winchestered, netán pendrrived, akkor telepités előtt mind a C-ről, mind a D-ről másold át/mentsd le/ egy ingyenes netes adattárolóba. Több ilyenből válogathatsz, egy ilyen pl. a SurDoc, melyre 100GB-ot os menthetsz, majd a telepités után lemented az uj particiókra. Ha kevés a 100Gb, akkor egy másik email cimmel ujraregizel egyet és máris 200GB ingyenes tárhelyed van: [link]
7/8 anonim válasza:
"Mit kinlódni formázásokkal meg partició növeléssel. "
Ja, mert 100 GB-ot feltölteni majd vissza egy 0.5 MB/sec-es sebességgel az nem lesz kínlódás, mi???
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket mindenkinek, jelentem a Win7 tegnap sikeresen települt a C:-re úgy hogy a D:-ről semmi nem törlődött le, nagyon gyors a gépem ami külön öröm de rápakoltam egy office plus 2013-at és egy pöppet lassabb csak uh meg vagyok elégedve és köszönöm mindenkinek :)) :* (Dóra)
2014. ápr. 19. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!