Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a nyomtatómnak?

Mi a baja a nyomtatómnak?

Figyelt kérdés

Van egy régi, Hp (bemásolni tudom csak a kis p-t) Deskjet D1360-as nyomtatóm (kb. 6 éves), és tegnap előtt (persze 14.

április. 30.-ról van szó) elővettem, és pár nappal utána telepítettem. Nyomtattam egy oldalt, és a jobb alsó sarokban (Win. xp) volt egy nyomtatóikon. (Régen is ezt csinálta úgy 2-3 évvel ezelőtt de nem értettem akkor még) Megnyitottam, ott volt a fájl, amit nyomtatni akartam. Aztán megpróbáltam újra, de a nyomtatóválasztás résznél újra kiválasztom a nyomtatóm, és észreveszem, hogy a fájlba nyomtató "nyomtatóm" (Microsoft xps Document Writer), állapotához az volt írva hogy üzemkész, viszont a hp-hoz meg az, hogy nincs összeköttetés. Még 5-6-szor megpróbáltam, (eredmény: 0) és aztán újraindítottam a nyomtatót, mindent csináltam, (Ja elfelejtettem a gép újraindítását megpróbálni, a kérdés kiírása után megpróbálom ha sikerül egy kérdőkomment kíséretében törlöm a listámról) de nem sikerült. Mi a baja?

2014. máj. 2. 15:57
 1/1 A kérdező kommentje:

Jó ez működik, most az a baj, hogy jó, beszedi a lapot, de

úgy adja ki, hogy üresen.

2014. máj. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!