Milyen digitalizáló táblát vegyek? Mit ajánlanátok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Üdv! Elgondolkodtam egy digitalizáló tábla vásárlásán, de nem tudom, hogy milyet vegyek. Mivel még nem volt ilyesmim az olcsóbb kategóriában nézelődtem, illetve körülnéztem a használt piacon is.
A legolcsóbb amit találtam az a GENIUS EasyPen i405 vagy az i405X. Ezekről mi a véleményetek?
De pl használtan néztem Genius G-Pen F509-et, ami annyiba kerülne mint a fentebb említettek újonnan.
Ha valaki hozzáértő segítene a választásban, vagy tudna ajánlani valamit akkor megköszönném!!
2014. máj. 1. 16:06
1/1 A kérdező kommentje:
Hát végül egy Genius MousePen i608x mellett döntöttem. Ha megjött lehet írok majd pár sort ide a tapasztalataimról, hátha valakinek jól jön az info!
2014. máj. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!