Mi a véleményetek a wacom intous penről? Kérdések lent.
Szeretnék venni egy Wacom Intous pent hamarosan, és a segítségeteket szeretném benne kérni.
A Wacom tényleg egy német cég? (Szívesebben vennék egy minőségi német gyártmányt, mint egy bóvli kínait.. :) )
Nem kicsi az a rajzfelület, ahhoz hogy a számítógépen dolgozzak? A 152 mm * 95 mm nekem elég kevésnek tűnik.
Nehéz megszokni azt, hogy amit rajzolsz, nem közvetlenül a rajzfelületen látod? Nektek mennyi idő volt megszokni?
És végül, de nem utolsó sorban, A Genius vagy a Wacom a jobb termék digitalizáló rajztábla terén? Melyiket ajánljátok? (Maximum 25.000 forintig)
Szia! Èn pont karàcsonyra kaptam egyet. a csomagolàsàn az àll, hogy "szàrm: Kìna"
Èn egy negyed òra alatt tökèletesen megszoktam, pedig a grafikai stúdióban, ahol dolgoztam, cintiqet használtam, vagyis olyat, amin magàn a tàblàn nèzem amit rajzolok. Egyàltalán nem okoz problèmàt, hogy nem a kezemet nèzem. A szoftver lehetőséget ad arra is, hogy
megadhassuk a monitoron tényleges
rajzfelületet. Èn nem èreztem kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!